Elaborado mediante o método tradicional de Champenoise, partindo dun viño base procedente dunha vendima seleccionada que asegura o equilibrio óptimo entre acidez e grao alcohólico, así como unha mellor expresión do varietal do albariño.

Mediante o método tradicional a segunda fermentación lévase a cabo en botella, realizando unha crianza sobre as súas lías de 21 meses ata o momento do degüelle. Esta larga crianza proporciona complexidade nos aromas, redondez e unha fina burbulla perfectamente integrada

NOTA DE CATA

FASE VISUAL

Amarelo palloso con reflexos verdosos. Burbulla fina

FASE OLFATIVA

Destacan as notas cítricas, como a pel de laranja, así como notas de caramelo e tostados. Notas de panadaría e froita madura

FASE GUSTATIVA

Boca fresca e vivaz, redondo, cunha burbulla moi ben integrada.

FICHA TÉCNICA

D.O.: Rías Baixas
Tipo de viño: Espumoso BRUT
Variedade: 100% albariño
Graduación Alcohólica: 12º
Acidez total: 6,75 g/l ac. tartárico
Acidez volátil: 0,25 g/l ac. acético
Azucre residual: 10 g/l
Data de degüelle: 24 de novembro de 2015

Telf.: +34 986 65 71 43 - comercial@adegasgalegas.es

VIÑAS E ADEGAS GALEGAS SL

Lugar de Meder, s/n.

Salvaterra de Miño, PONTEVEDRA.

CIF: B-94055068

comercial@adegasgalegas.es

Inscrita en el Registro Mercantil de Pontevedra.

Datos registrales: T 3767, L 3767, F 125, S 8, H PO 52542.